ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Για να υποβάλετε παραγγελία στον ιστότοπο της επιχείρησης πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.
 
ΤΙΜΕΣ
Η συνολική τιμή των αγαθών περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) και το κόστος των μεταφορικών, το οποίο  προσαρμόζεται ανάλογα με την παραγγελία που θα υποβάλλετε. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται και μεταβάλλεται ανάλογα με την χώρα στην οποία θα παραδίδεται η παραγγελία. Αναλυτικά για το κόστος μεταφοράς ανά χώρα, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα “Πληροφορίες αποστολών” του ιστότοπου. Οι τιμές των αγαθών είναι αυτές που αναγράφονται στον ιστότοπο της επιχείρησης, ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς, όμως οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη  επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
Η επιχείρηση δεν εγγυάται την συνεχή λειτουργία του ιστότοπου και την συνεχή διαθεσιμότητά του σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο, ενώ έχει την δυνατότητα να ανακαλέσει, να διακόψει και να τροποποιήσει τον ιστότοπο χωρίς καμία προειδοποίηση.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σε αυτό τον ιστότοπο, ανήκουν αποκλειστικά και είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης. Απαγορεύεται η χρήση και η με οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποίηση ιδίως της επωνυμίας, του λογοτύπου και του  διακριτικού τίτλου της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει την παραγγελία του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας τα αγαθά στην εταιρεία στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει αποσφραγιστεί, χωρίς επιβάρυνση, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ

ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Εφαρμοστέο δίκαιο για όλα τα θέματα είναι το δίκαιο της Ελλάδας .