ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)
Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του runow.gr, με την παράδοση του προϊόντος στο τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Η αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. 
Σημείωση:
Στους τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Έδρα καιΤηλέφωνο.


MΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Πιστωτικές  κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners

Η διαδικασία πληρωμής ακολουθεί τα εξής απλά βήματα:

1.  Όταν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγεται να πληρώσετε με χρήση κάρτας.

2.  Στην οθόνη σας παρουσιάζεται ένα νέο «παράθυρο» (pop-up window), δηλαδή μεταφέρεστε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank (redirection), όπου εισάγεται τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρεωθεί. (Η runow.gr, για λόγους ασφαλείας, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας).

3.  Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώριση των στοιχείων της κάρτας, η Alpha Bank επιχειρεί να χρεώσει την κάρτα με το χρηματικό ποσό της αγοράς. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή ή όχι, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση.


Αποδεκτό νόμισμα συνδιαλαγών είναι το ευρώ